Udkørsel mod Grindsted::
Ovenstående tre billeder: Georg Schmidt skriver på jernbanen.dk: "På udflugten med R 963 den 22/3 1970 kom vi forbi Bramming med de fine gamle TU-signaler. [Nederste billede]: Her et udsnit hvor man ser de to U-signaler mod Grindsted og Lunderskov, man kan også lige ane I-signalerne. Fotograf: Georg Schmidt. Tak til Georg for at billederne må vises her.

Vi befinder os i østenden af Bramming station, og fotografen kigger mod øst. Til venstre sporet mod Grindsted; der holder formentlig et arbejdskøretøj på Grindstedsporet. I midten sporet mod Lunderskov og yderst til højre 2. sporet Bramming-Gørding. 2. sporet er endnu ikke ibrugtaget. Fotografen er lokomotivfører og billedet er taget fra et østgående tog. Hvornår billedet præcist er taget, vides ikke. 2. sporet Bramming-Gørding blev ibrugtaget 28. maj 1989 i forbindelse med overgangen til sommerkøreplanen273), så billedet er formentlig fra sommeren eller sensommeren 1988. Billedet kan ses i højere opløsning her. Fotograf: Jes-Peder K. Løkke. Tak til Jes-Peder for at billedet må vises her.

Vi befinder os lidt øst for Bramming, og fotografen kigger mod øst. Til venstre sporet mod Grindsted. I midten sporet mod Lunderskov og yderst til højre 2. sporet Bramming-Gørding. 2. sporet er endnu ikke ibrugtaget. Fotografen er lokomotivfører og billedet er taget fra et østgående tog. Hvornår billedet præcist er taget, vides ikke. 2. sporet Bramming-Gørding blev ibrugtaget 28. maj 1989 i forbindelse med overgangen til sommerkøreplanen273), så billedet er formentlig fra sommeren eller sensommeren 1988. Billedet kan ses i højere opløsning her. Fotograf: Jes-Peder K. Løkke. Tak til Jes-Peder for at billedet må vises her.


___________
Noter: Se her.